Koffiebessen in hand

De lekkerste koffiemelanges met 100% Arabica bonen!

Arte's Coffee Club

Altijd uw eigen koffie in huis | Extra voordelen | Vraag een proefpakket aan

Koffie op kantoor, professionele service, deskundig advies, de beste koffiemachines en heerlijke koffie!

Waarom Artes Coffee Club?

Wij geloven in relaties zonder gedoe. Koffie is om naar uit te kijken, zonder er een vervelende nasmaak aan over te houden. Geen lange contracten en stilzwijgende verlengingen. Op basis van wederzijdsvertrouwen. Daarom kan je met Artes Coffee Club alle kanten op. Enkel een machine kopen? Geen probleem! Liever ook koffie erbij? Prima! Of toch volledige ontzorging. Ook dat kan. Vraag ons naar de mogelijkheden, ook als je enkel aan het orienteren bent en kijk hieronder snel welke bijkomende voordelen er bij ons inbegrepen zitten!

Arte dell' Espresso Logo

1. Geen gedoe

Wij geloven in relaties zonder gedoe. Naar koffie moet je uitkijken zonder vervelende nasmaak. Daarom kan je bij ons alle kanten op. Kopen, leasen of volledige koffie-ontzorging. Alles kan! (theekan)

koffiemachine met service bij arte dell' espresso. JURA professional kopen

2. Vervangingsservice bij onderhoud

Gratis leenmachine incl. vervoer bij reparatie of onderhoud. Nooit meer zonder koffie!

Heerlijke koffiemelanges van arabica bonen vers uit de koffiebranderij

3. Heerlijke koffiebonen

Heerlijke koffiebonen melanges met 25 jaar ervaring samengesteld, vers uit van de branderij!

Espresso

4. Voordelig

A-merk koffiemachines tot 25% korting op de adviesprijs. Elders goedkoper? Laat het ons weten!

Wereld koffie

Onze koffie is afkomstig uit de hele wereld. Door de juiste branding en melangering hebben we heerlijke koffiemelanges ontwikkeld, maar u kunt ook kiezen voor single origins koffie. Onze koffie komt o.a. uit Brazilie, Peru, Ethiopië, Sumatra, Zimbabwe, Bolivia en Colombia.

koffie vers uit de koffiebranderij bij Arte dell' espressO. Koffieservice, koffie as a serivice

Vers en met zorg gebrand

Wij werken uitsluitend met Nederlandse branders en wij werken continu aan de verbetering van de kwaliteit. Speerpunten: slowroast koffiebonen, biologische groei, direct trade en co2 neutraal van productie tot levering.

Koffiebonen bij koffiebranderij

Vers gemalen, geen capsules

Verse koffiebonen

Onze koffie wordt vers gebrand vers gemalen. Geen capsules. Dat scheelt afval, bespaart geld en dat proeft u!

Opzoek naar een koffiemachine voor op kantoor, in een bar of restaurant

Hoe werkt het?

Arte dell' espressO is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Niet voor niets geven onze klanten ons gemiddeld een 5 uit 5.

Wij houden van een rechttoerechtaan oplossing. Geen verborgenkosten, dwingende contracten, maar wel duidelijke afspraken! We werken snel en denken met je mee en vinden zo een koffieoplossing die echt op jouw behoefte aansluit.

1. Inventariseren

Kopen of leasen, ongeveer het aantal gebruikers, met of zonder melk en met of zonder koffieservice.

2. Aanvragen

Vul het contact formulier in of neem contact met ons op via de chat of per telefoon

3. Aanbod

Laat ons een maatwerkoplossing voor u vinden. Wilt u eerst een proefplaatsing? Geen probleem en geheel vrijblijvend!

Arte's Coffee Club

Laat ons weten waar u naar zoekt. Geheel vrijblijvend en zonder gedoe.

Arte dell' espressO uw koffiespeciaalzaak

Koffiebonen kopen

Arte dell' espressO is de beste plek voor het kopen van koffiebonen. Arte dell' espressO heeft een uitgebreid assortiment van verschillende koffiesoorten. U kunt hier terecht voor zowel biologische als Fairtrade koffiebonen. Zo verkopen wij Rainforest gecertificeerde koffie, maar ook biologische koffie. Arte dell' espressO staat garant voor koffiebonen van topkwaliteit en is met meer dan 25 jaar ervaring dé koffiespeciaalzaak. Bovendien kun je bij Arte dell' espressO gemakkelijk filteren op de soort koffie die u zoekt. Zo vindt u altijd dé koffieboon die bij uw smaak past. Van single Origins tot met zorg samengestelde koffiemelanges, van een tikkeltje robusta tot 100% arabica. Arte dell' espressO verkoopt koffieabonnementen, losse koffies of koffiepakketten.

De beste koffiebonen kopen

Koffiebonen kopen van uitstekende kwaliteit kan bij Arte dell' espressO. De beste koffiemelanges samengesteld voor u. Langzaam gebrand. Met meer dan 25 jaar ervaring Arte dell' espressO de koffiespeciaalzaak voor u. Bij Arte dell' espressO verkopen wij biologische, CO2-neutrale, 100% arabica koffiebonen. Onze producten worden CO2-neutraal bij uw voordeur geleverd.

Geautoriseerd JURA dealer

Arte dell' espressO is al meer dan 20 jaar geautoriseerd JURA dealer voor het particuliere en zakelijke segment. JURA espressomachines van topkwaliteit. Drink uw koffie op barista-niveau. Versgemalen en niet uit capsules. Door de maximalisatie van de extractietijd komt optimaal aroma vrij. En dat proeft u. Een JURA machine bij u thuis of op kantoor? Bij Arte dell' espressO vraagt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Geniet van de volledige service van Arte dell' espressO. JURA of Franke espressomachines voor kantoor of bij u thuis.

Arte's Coffee Club

Sinds kort biedt Arte dell' espressO koffiediensten aan. Het is mogelijk om uw koffie periodiek thuis of op kantoor te laten bezorgen. Geniet verder van extra voordelen wanneer u onderdeel uitmaakt van Arte's Coffee Club. U ontvangt bijvoorbeeld korting op uw koffiebonen-bestelling of koffie- en espressomachines. Het is ook mogelijk om uw koffiemachine te leasen of huren.

Koffiemachine kopen of leasen

Het is mogelijk om een koffiemachine te kopen, huren of leasen. Doet u dit in combinatie met koffiebonen via Arte's Coffee Club dan ontvangt u een extra voordelen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een leenmachine bij reparatie. Zo komt u nooit zonder koffie te zitten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte op.