Franke koffiemachines

Franke is een wereldwijd bekend merk dat hoogwaardige koffiemachines produceert voor professioneel gebruik. Wat Franke koffiemachines uniek maakt, is hun gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen voor een optimale koffie-ervaring.

Franke koffiemachines zijn geschikt voor een breed scala aan omgevingen, van kantoren en hotels tot restaurants en cafes. Ze bieden een uitgebreide selectie van koffie-opties, waaronder espresso, cappuccino en latte macchiato, en beschikken over geavanceerde functies zoals automatische melkbehandeling en persoonlijke instellingen.

Franke koffiemachines zijn niet alleen ontworpen voor uitstekende smaak, maar ook voor gemak en duurzaamheid. Ze zijn eenvoudig te bedienen en te onderhouden, en worden ondersteund door een uitstekende after-sales service en ondersteuning.

Ideaal voor kleinere kantoren met minder ruimte

Klein in formaat, groots in smaak

Ondersteunende informatie

De beste ondersteuning & klantenservice

Franke bied op eersteklas ondersteuning. Zo kun je je richten op de belangrijke zaken, zoals het verwennen van je gasten.

Informatie over reiniging

Kom meer te weten over de Franke reinigingsproducten en ontdek de video tutorials over het reinigen van uw koffiemachine.

Voor zelfbediening

Laat je gasten de koffie maken die ze zelf willen met ons on-the-go-aanbod.

Waarom bij Arte dell' espressO?

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies op maat, met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van koffie op het werk.

Alles op één plek

Bij Arte dell'espresso heeft u slechts één leverancier nodig voor al uw koffiebehoeften. Van koffiebonen tot machines en accessoires, wij hebben het allemaal!

Altijd koffie

Bij reparatie of onderhoud van uw koffiemachine bieden wij gratis een leenmachine aan. Zo geniet u altijd van een heerlijk kopje koffie!

Instellen en afstellen

Bij Arte dell'espresso installeren en stellen we uw koffiemachine gratis af op uw behoeften. Kwaliteit en uitstraling staan bij ons hoog in het vaandel!

JURA op kantoor

Professionele machines

In combinatie met Arte koffie

Koop een professionele machine in combinatie met Arte koffiebonen voor een korting tot wel 25% op de advies prijs.

Gratis bezorging

Gratis bezorging bij alle machines & accessoires van Franke.

JURA Professional

Professionele

Espressomachines

Bekijk ook onze andere merken

Graag meer duidelijkheid over Franke of een andre vraag?

Stel gerust uw vragen, dan zorgen wij ervoor dat u een stuk meer duidelijkheid krijgt en weet welke machine past bij uw wensen.

Nog geen keuze kunnen maken?

Maak gebruik van onze koffiemachine recommender en kom er achter welk merk en welke modellen geschikt zijn bij uw eisen.