Melksystemen

WMF MelksystemenWMF heeft de oplossing om altijd de beste drankkwaliteit te kunnen garanderen, of uw klanten nu het liefst warme koffie, koude koffie of melkspecialiteiten drinken. Met onze melksystemen kunnen uw bedieningspersoneel of uw klanten eenvoudig professionele koffiespecialiteiten bereiden, zelfs zonder enige ervaring. Elk systeem biedt verschillende opties voor heerlijke melk en lekker melkschuim: van het Basic Milk-systeem en het veelzijdigere Easy Milk-systeem tot het hoogwaardige Dynamic Milk-systeem.

Basic Milk

Het Basic Milk-systeem is de perfecte keuze voor alle bekende koffiespecialiteiten die met warme melk en warm melkschuim worden bereid, zoals cappuccino, latte macchiato en koffie verkeerd.

Basic Milk is verkrijgbaar voor alle specialiteitenmachines van WMF.

Easy Milk

Er stroomt automatisch zowel koude als warme melk of warm melkschuim via de koffie-uitloop van het Easy Milk-systeem en zo kunt u nu niet alleen mixdranken met koude melk, maar ook warme koffiespecialiteiten aanbieden.
Het systeem is verkrijgbaar voor de WMF 1500 S+ en WMF 5000 S+.

Smart Milk

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een groot assortiment aan gemengde dranken met koude melk en warme koffie specialiteiten te serveren.Het innovatieve WMF Smart Milk systeem maakt het voor uw personeel of klanten erg eenvoudig om deze te bereiden.
Het systeem is beschikbaar voor de WMF 1300 S.

Dynamic Milk

Het Dynamic Milk-systeem van WMF biedt nog meer mogelijkheden. Zo kunt u volautomatisch vier verschillende consistenties warm melkschuim en drie verschillende variaties koud melkschuim maken en daarnaast koffiespecialiteiten met warme en koude melk bereiden. Zo kunt u uw klanten altijd het perfecte melkschuim voor elke koffiespecialiteit aanbieden.


Het Dynamic Milk-systeem is verkrijgbaar voor de WMF 1500 S+, WMF 5000 S+ en WMF 9000 S+.

Koeler met melktemperatuursensor

 De temperatuur van de melk is beslissend voor de kwaliteit van het melkschuim. Een optionele sensor in de koeler controleert de temperatuur van de melk en geeft deze op het display grafisch weer.

Als ideale uitbreiding kunnen de WMF stoomsystemen Basic Steam, Easy Steam en Auto Steam worden gecombineerd met de melksystemen, waardoor er een grote verscheidenheid van producten gebruikersvriendelijk en comfortabel kan worden bereid.

Stoomsystemen

Onze geïntegreerde stoomsystemen geven uw professionele koffiemachine van WMF een extra dimensie, want u kunt hiermee zoveel mogelijk verschillende dranken aanbieden. Elke machine van WMF beschikt over een geavanceerd maar eenvoudig te bedienen stoomsysteem dat aan ieders eisen voldoet, of de mensen die uw machine gebruiken nu absolute beginners zijn of de aspiratie hebben om barista te worden. U kunt het stoomsysteem gebruiken om dranken als glühwein op te warmen en om perfect melkschuim te maken, bijvoorbeeld als u melk als een ware barista wilt opschuimen of melkschuim van een externe bron wilt maken. Kies gewoon het systeem dat het best past bij uw zakelijke behoeften en u bent klaar om alle gewenste dranken aan uw klanten aan te bieden.

Basic Steam voor beginners

Dit systeem kan worden gebruikt om snel en eenvoudig verschillende dranken, van hete chocolade tot glühwein, op te warmen en handmatig melk te verwarmen en op te schuimen als uw klant hier om vraagt.

East Steam met temperatuursensor

Dit systeem is ontworpen om hete dranken te bereiden of handmatig melk van een externe bron op te schuimen. Het beschikt over een halfautomatische stoompijp die zichzelf uitschakelt wanneer de vooraf ingestelde temperatuur is bereikt, wat het maken van melkschuim op de traditionele manier veel eenvoudiger maakt.

Auto Steam voor het opschuimen van melk zoals een barista dat doet

Met de aparte stoompijp van het Auto Steam-systeem kunnen gebruikers de stevigheid van het melkschuim voor elke koffiespecialiteit apart aanpassen. Aan de zijkant kunnen drie verschillende soorten melkschuim volautomatisch worden gemaakt. Met het systeem kunnen ook eenvoudig melk worden verwarmd en verschillende hete dranken worden bereid.

Drie verschillende soorten melkschuim: 

StandaardMelkschuim: Voor grote hoeveelheden en specialiteiten welke uit meerdere lagen bestaan. Een latte slaagt hiermee bijzonder goed!

Fijn: Altijd de juiste keuze voor een cappuccino!

Superfijn: Dit romige melkschuim laat de meest ingewikkelde latte creaties slagen.

Reinigingssystemen

Als u een professionele koffiemachine voor uw bedrijf zoekt, kijkt u er niet alleen naar of het model uitstekende koffiespecialiteiten voor uw klanten bereidt, maar ook of uw personeel het eenvoudig kan reinigen. Zo bespaart u op training voor het personeel en onderhoudstijd. Om aan uw wensen te voldoen, hebben we verschillende HACCP-conforme reinigingssystemen voor de melksystemen van onze machines samengesteld, waarbij elk systeem is ontwikkeld voor maximale efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Kies gewoon het systeem dat het best bij uw bedrijf past.

Basic Clean

Met dit handmatige systeem wordt de koffiemachine gereinigd met een reinigingsoplossing en water, waarna de machine met schoon water wordt gespoeld. De uitloop moet één keer per dag handmatig worden gereinigd door deze in een speciale reinigingsvloeistof te leggen. Voor machines met het Basic Milk-systeem of geen melksysteem.

Niet voor machines die uitgerust zijn met Plug&Clean en/of een pompsysteem.

Easy Clean

Dit volautomatische systeem voor het Easy Milk-systeem maakt gebruik van een speciaal reinigingsreservoir en oplosbare reinigingstabletten. Nadat de melkslang op het reinigingsreservoir is aangesloten, laat de machine water in de container stromen. Daarna wordt de machine automatisch met reinigingsoplossing, schoon water en stoom gereinigd en gespoeld. De melkschuimer moet één keer per week handmatig te worden gereinigd.

Niet voor machines die uitgerust zijn met de melksystemen Easy Milk, Active Milk of Dynamic Milk.

Plug+Clean

Dit systeem gebruikt heet water en stoom om het melksysteem te reinigen door gewoon de Plug&Clean-adapter in de Plug&Clean-doos van de machine/koelkast te steken. Hierdoor is het niet meer nodig om de melkschuimer elke dag uit elkaar te halen en volstaat het om deze maar één keer per week handmatig te reinigen in een reinigingsvloeistof.

Met het Click+Clean-systeem voor de WMF 1100 S moet de adapter in plaats daarvan op de heetwateruitloop van de machine worden aangesloten.

Optioneel bij machines die uitgerust zijn met het melksysteem Basic Milk.

Clean in Place

Ons meest geavanceerde reinigingssysteem werkt op dezelfde manier als het Easy Clean-systeem, maar met het bijkomende voordeel dat de melkschuimer ook automatisch door het systeem wordt gereinigd. Het is hét reinigingssysteem voor maximale efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid voor alle machines met het Dynamic Milk-systeem.Optioneel bij machines die uitgerust zijn met het melksysteem Dynamic Milk.

Auto Clean

Dankzij de baanbrekende en werkbesparende innovatie WMF AutoClean is handmatige reiniging van uw WMF koffiemachine verleden tijd. De reinigingscyclus wordt eenmalig ingesteld en WMF AutoClean doet zelfstandig en volautomatisch de rest. Op de lange lijst van WMF innovaties wederom een goede aanvulling om tijd en werk te besparen en de winstgevendheid van uw professionele koffiemachine verder te vergroten.