Wij helpen u de juiste koffie oplossing voor uw kantoorte vinden

Contact

Wij helpen u het perfecte kopje koffie te vinden door de ideale combinatie van een hoogwaardige koffiemachine en verse kwaliteitskoffiebonen. We bieden vrijblijvende adviesgesprekken, proeverijen, proefplaatsingen en offertes aan om tot de juiste oplossing te komen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

Showroom

Ronde Tocht 1E,

1507 CC, Zaandam

Email ons

info@arte-dell-espresso.nl

Bel ons

Telefoon: 075 - 6143149 
9:00 t/m 17:00 (ma t/m vr)

DIRECT HULP NODIG?

Reina Oskam | Arte dell' espressO
Reina Oskam

Info@arte-dell-espresso.nl

075 - 6143149

REVIEWS VAN ONZE KLANTEN

Deze bedrijven gingen uw voor 

Inzoomen op Koffiebonen-afbeelding en Bekijk-koffie bij hover

PROEFPLAATSING AANVRAGEN

30 dagen uitproberen

Het kiezen van de juiste koffiemachine voor uw bedrijf kan een uitdaging zijn, aangezien deze keuze afhankelijk is van diverse factoren. Naast onze ontwikkelde koffiemachinekeuzehulp > bieden wij u graag een persoonlijk adviesgesprek > aan. Mocht u de koffiemachine toch eerst willen uitproberen, dan is onze proefplaatsing een uitstekende optie. U kunt gedurende 30 dagen alle voor- en nadelen afwegen om zo tot een weloverwogen beslissing te komen. Dit proces is geheel vrijblijvend en wordt vlot voor u geregeld.

Keuzehulp 

Zeker weten welke machine bij u past?

4 simpele stappen voor het vinden van uw perfecte machine. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze

Aantal koffiedrinkers?

Zetmethode

Melksoort

Extra opties

JURA E8 (EC) Design

Onze Service

Ervaar de zorgeloze service van Arte dell' espressO: altijd perfect werkende koffiemachines en voldoende verse koffie. Bij storingen bieden we directe hulp en indien nodig dezelfde dag nog een vervangmachine. Geen keuzemenu’s, maar direct contact met een vertrouwd persoon. Meer weten? Bezoek onze servicepagina.


KoffieProeferij aanvragen

Wilt u ontdekken welke speciale koffiesmaak het beste bij u en uw collega's past? Boek vrijblijvend een koffieproeverij!