Lever dagelijks topprestaties – kopje na kopje – met de Franke Cleaning Solutions

Franke Cleaning Solutions

Bescherm de levensduur van uw machine en behoud de optimale omstandigheden om steeds weer heerlijke koffie te kunnen schenken – door regelmatig en betrouwbaar onderhoud met de Franke Cleaning Solutions. De innovatieve reinigings- en waterzuiveringsmiddelen zijn exclusief ontwikkeld voor het volledige aanbod aan hoogwaardige koffiemachines en garanderen een perfecte reiniging, optimale prestaties en langdurige bescherming. Wij staan 100% achter deze producten en bevelen ze aan als enige reinigingsoplossingen voor uw Franke machines.

Eén reinigingsoplossing voor al je machines – Cleaning Tabs

Alle machines van Franke kunnen grondig gereinigd worden met de Originele Cleaning Tabs.

Verwijder alle restanten – reinigingsmiddel voor de melksystemen van Franke

De koeleenheden houden de melk de hele dag heerlijk vers en koel, terwijl het Franke reinigingsmiddel de interne buizen tussen de melk en de machine goed schoon houdt – alle restanten worden verwijderd en uitstekende kwaliteit is gegarandeerd.

Zuiver je water – filterpatroon

Om keer op keer het perfecte kopje koffie te zetten, moet het water in uw machine schoon en fris blijven. Vervang* hiervoor regelmatig uw waterfilter.
*Alleen bij machines met waterreservoir.

Verwijder kalk dat door het water is achtergelaten – ontkalker

Het regelmatig ontkalken van je machine is vitaal voor de goede werking – het verbetert de koffiekwaliteit en verlengt de levensduur van de machine. Met de ontkalker van Franke verwijder je alle kalk en andere restanten van de componenten in je machine.

Vragen over deze onderhoudsmiddelen?

Neem contact met ons op, zodat wij u kunnen ondersteunen bij het vinden van de juist onderhoud & reiniging van uw koffiemachine.

Hoe werkt het?

Professionele koffiemachines voor uw bedrijf

Alle informatie die u nodig heeft over het aanschaffen van een professionele koffiemachine. Aankoopmogelijkheden en aanschaf in combinatie met koffie.