Z10 Diamond Black

Versgemalen, niet uit capsules.

De nieuwe Z10 voor warme & koude koffiespecialiteiten

JURA Logo

Swiss made

Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf JURA zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. De beste volautomatische espressomachines voor de particuliere en zakelijke markt.

JURA – If you love coffee 

JURA in een notendop

Eenvoudige bediening

Volautomatische koffiemachines van JURA zijn zelfverklarend en eenvoudig te bedienen.

Indrukwekkend voorbeeld: dankzij de RFID-technologie zijn filterpatroon en volautomaat draadloos met elkaar verbonden.

De filter wordt automatisch gedetecteerd en de noodzakelijke instellingen aan het apparaat worden automatisch verricht.

De ultieme espresso

JURA heeft het bereidingsproces van koffie volledig geperfectioneerd. Het revolutionaire (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd door het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder te persen.

Door deze technologie ervaart u koffie of espresso van barista-kwaliteit.

Subliem design

Zwitsers design en Zwitserse architectuur genieten wereldwijd grote faam. JURA creëert zuivere en expressieve vormen uit edele materialen, met een buitengewoon precies fabricageproces en een compromisloze afwerking.

Het resultaat zijn interieurobjecten met een krachtige en authentieke uitstraling waar de eigenaar terecht jarenlang trots op kan zijn. Elke aanraking lokt jaloerse blikken uit.

JURA ENA 4

Jura

Espressomachines

Geniet ook thuis van de beste koffiekwaliteit zoals u die tot nu toe alleen uit Italiaanse koffiebars kende. 

JURA WE8 op kantoor

Jura

Professionele espressomachines

Volautomatische JURA Professional espressomachines ook bij u op kantoor!

JURA Cool Control

JURA

Accessoires

JURA levert een uitgebreid assortiment moderne accessoires om nog meer van uw volautomaat te kunnen genieten.

JURA Care Kit onderhoudsmiddelen

Jura

Onderhoud

JURA zorgt dat het onderhoud van koffievolautomaten net zo eenvoudig is als de bereiding van de koffiespecialiteiten.

Onderscheidende technologieën van JURA

De Product Recognising Grinder (P.R.G.)

Om optimaal maalgoed voor elke afzonderlijke specialiteit te garanderen hebben de ingenieurs van JURA de Product Recognising Grinder (P.R.G.) ontwikkeld. Via de elektronische besturing stelt de precisiemolen zichzelf binnen fracties van seconden individueel in op de vooraf gedefinieerde maalgraad – veel sneller dan met de hand mogelijk is. Het spectrum ervan loopt uiteen van zeer fijn voor korte klassiekers tot zeer grof voor extra lange specialiteiten.

De verschillende bereidingsprocessen

Een ideale extractietijd is de beslissende factor voor een optimaal resultaat: Daarbij is de duur van het contact tussen water en gemalen koffie precies zo lang dat de aromastoffen uit de gemalen koffie worden opgelost, maar tegelijk kort genoeg om de bittere stoffen en looizuren er niet uit te spoelen.

Naast het revolutionaire (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) heeft Jura ook de One-Touch Lungo-fuctie ontwikkeld.

Het Intelligent Water System (I.W.S.)

Koffie bestaat voor ruim 98% uit water. Vers, koud water is dan ook onontbeerlijk om een perfect koffieresultaat te behalen. Bij het verwarmen van water zet zich de kalk af die in het water zit.

JURA biedt met de CLARIS-filterpatroon een intelligente oplossing. Deze beschermt het apparaat tegen kalkafzettingen en verlengt de levensduur ervan. De espressomachine hoeft niet te worden ontkalkt. Zo wordt een gelijkmatig hoge kwaliteit van het water, en dus ook van de koffie, gewaarborgd. De machine herkent de geplaatste filter automatisch.

Het melksysteem

Koffiespecialiteiten als cappuccino, latte macchiato en andere specialiteiten worden verfijnd met melk of melkschuim. De innovatieve melkpijpjes van JURA bereiden dankzij de revolutionaire technologie voor microschuim luchtig melkschuim met fijne poriën en een lang aanhoudende consistentie of verwarmen de melk gewoon tot de gewenste temperatuur.

JURA Logo

Koffie op kantoor

Professionele koffiemachines voor uw bedrijf

Alle informatie die u nodig heeft over het aanschaffen van een professionele koffiemachine. Aankoopmogelijkheden en aanschaf in combinatie met koffie.

Waarom bij Arte dell' espressO?

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies op maat, met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van koffie op het werk.

Alles op één plek

Bij Arte dell'espresso heeft u slechts één leverancier nodig voor al uw koffiebehoeften. Van koffiebonen tot machines en accessoires, wij hebben het allemaal!

Altijd koffie

Bij reparatie of onderhoud van uw koffiemachine bieden wij gratis een leenmachine aan. Zo geniet u altijd van een heerlijk kopje koffie!

Instellen & afstellen

Bij Arte dell'espresso installeren en stellen we uw koffiemachine gratis af op uw behoeften. Kwaliteit en uitstraling staan bij ons hoog in het vaandel!

WE8 Professionale

Professionele machines

Machine leasen

Naast het kopen van een professionele koffiemachine, bied Arte de mogelijkheid om te leasen. 

Meer weten? Neem contact met ons op!