Zakelijke koffie oplossingen

Laten we in contact komen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat ons kort weten wat u zoekt en wij doen de rest.

Showroom

Ronde Tocht 1E,

1507 CC, Zaandam

Email ons

info@arte-dell-espresso.nl

Bel ons

Telefoon: 075 - 6143149 
9:00 t/m 17:00 (ma t/m vr)

DIRECT HULP NODIG?

Reina Oskam | Arte dell' espressO
Reina Oskam

Info@arte-dell-espresso.nl

075 - 6143149

De kunst van koffie

Iedereen kent koffie, maar niet iedereen kent echt goede koffie. Dat is een combinatie van een juist afgestelde espressomachine en een perfect gebrande, verse koffieboon. Dat weten wij als familiebedrijf Arte dell' espressO al 25 jaar.


Bij ons ging het vroeger al zo: eerst naar de gevel kijken - wat voor koffie werd er geschonken? Wanneer dat in orde was werd er gekeken naar de espressomachine. Klopte de combinatie? Pas dan streken we daar neer.


Die passie hebben we in Arte dell' espressO gegoten en daarom leveren wij uitsluitend de beste espressomachines samen met verse kwaliteitskoffiebonen. Vraag ons om advies, een proeverij, proefplaatsing of offerte. Wij helpen u graag.

Ons Aanbod

Arte dell' espressO heeft een groot aanbod van diverse koffie en espressomachines voor kantoor, horeca of doorstroomlocaties. Van La Marzocco halfautomaten, volautomatische espressomachines van JURA, Franke of WMF tot aan snelmaling koffiemachines van ETNA of Bianchi.


Daar stopt het niet. Wij hebben ook een breed assortiment aan accessoires, koffie en koffie toebehoren van melk, suiker, cacao tot aan (gepersonaliseerde) to-go bekers. Alles onder één dak.

Arte dell' espressO logo

alles onder één dak

Wij zijn een flexibele partij waarbij vrijwel alles mogelijk is. U kunt enkel een koffiemachine bij ons aanschaffen, maar het is ook mogelijk om een compleet pakket aan producten en diensten erbij te nemen. Denk hierbij aan een servicecontract, een koffie- en theehoek, alsmede accessoires en toebehoren

Proefplaatsing & overbruggingsservice

Koffie op het werk moet goed zijn, en een espressomachine kan een flinke investering zijn. Daarom bieden we vaak de mogelijkheid om gebruik te maken van een proefplaatsing. Bovendien kunt u een gratis overbruggingsmachine ontvangen voor de tussenliggende periode.

Reserve koffiemachine

Als uw koffiemachine onderhoud of een reparatie nodig heeft, leveren wij meteen een gratis reservemachine, zodat u niet zonder koffie zit. Daarnaast bieden we ook service op locatie aan - ook in het weekend.

Koffie proeverijen

Onze koffie is altijd vers, en wij gebruiken uitsluitend de beste koffiebonen. Met een breed assortiment aan koffiebonen, variërend van Light Roast tot Dark Roast, zijn we ervan overtuigd dat er een smaak is die bij u past. Vrijblijvend proeven?
Arte dell' espressO koffiesoorten

onze koffiebonen

Voor iedere smaak een oplossing

Van een frisse Light Roast tot complexe pittige Dark Roast. Koffie met 100% arabica bonen of met een tikkeltje robusta

Premium bonen  

Enkel de beste bonen. Met zorg en 25 jaar ervaring samengesteld en gebrand. Dat proef je!

CO2 Neutraal

Alle koffie wordt volledig CO2-neutraal gebrand, verpakt en verzonden

Deze bedrijven gingen uw voor 

Inzoomen op Koffiebonen-afbeelding en Bekijk-koffie bij hover