FRANKE voor zelfbediening

Laat je bedrijf groeien, versterk de loyaliteit van je gasten en verbeter de productiviteit met een verbazingwekkende koffie-ervaring. De zelfbedieningstechnologieën van FRANKE zorgen ervoor dat je gasten precies de koffie krijgen die ze willen en dat tegelijkertijd je processen worden geoptimaliseerd en je bedrijfsmiddelen effectief worden gebruikt.

Maak indruk met IndividualMilk Technology

Met de IndividualMilk Technology kun je gasten met de meest uiteenlopende smaken tevredenstellen. Dankzij deze innovatieve oplossing, die werd ontwikkeld voor de Speciality Beverage Station, de SB1200, kunnen je gasten veilig genieten van hun drankje met zuivelmelk of veganistische melk – allemaal uit dezelfde koffiemachine. Gegarandeerd zuiver en vrij van kruisbesmetting en restanten, van de koeling tot in het kopje.

Serveer een kopje koffie van hoge kwaliteit met iQFlow™

Haal alles uit elke gebrande koffieboon met iQFlow™ – een intelligente technologie voor het extraheren van aroma. Met iQFlow™ kunnen programma's worden gepersonaliseerd, zodat je je gasten consistent kunt verwennen met specialiteiten met hun eigen kenmerkende aroma dankzij de exacte specificaties voor elke machine.

Verbeter het gebruik van je bedrijfsmiddelen met Franke Optical kopherkenning

Verbeter de verhouding tussen de hoeveelheid koffie die wordt gebruikt en er in het kopje belandt en verminder afval met Franke Optical kop herkenning. Dit unieke systeem maakt gebruik van camera's om de hoeveelheid koffie af te stemmen op de inhoud van het kopje voordat de koffie in het kopje wordt gegoten. Het systeem herkent zelfs het gekozen kopje, van wegwerpbeker tot aardewerk kopje. Dit verbetert niet alleen de ervaring van de klant, maar verkort ook de wachttijd en vermindert de hoeveelheid afval door overgelopen kopjes.

Maak de First Shot memorabel

Creëer een memorabele koffie-ervaring met de First Shot-technologie. First Shot kan worden geprogrammeerd volgens jouw specificaties en zorgt ervoor dat elk geselecteerd drankje zo warm is als je wilt dat het is – de hele dag door, van het eerste kopje in de ochtend tot het laatste in de avond. Hierdoor wordt verspilling voorkomen en worden de ervaring en loyaliteit van je gasten verbeterd. Eén geweldige ervaring zorgt er per slot van rekening voor dat je gasten blijven terugkomen.

Moeiteloze hygiëne met uitloop-reinigingsadapter

Vereenvoudig het reinigen van je koffiemachine met de ingenieuze reinigingsadapter. Deze is zodanig ontworpen dat deze op de uitloop van je machine past, zodat je machine kan worden schoongemaakt zonder deze eerst uit elkaar te hoeven halen – voor een volledig automatisch, gestroomlijnd proces. Hierdoor is de machine minder lang buiten gebruik en heeft je team minder tijd nodig om de machine met de hand schoon te maken, waardoor ze zich kunnen richten op productiviteit en interactie met de gasten.

Hoe werkt het?

Professionele koffiemachines voor uw bedrijf

Alle informatie die u nodig heeft over het aanschaffen van een professionele koffiemachine. Aankoopmogelijkheden en aanschaf in combinatie met koffie.

Neem contact op